Cris la Scris

Bratislava cu iz romantic printre străduțe

Lumini calde răsfirate de umbre pătrund atmosfera nocturnă de Bratislava…

Mă plimb și visez nebunește. Mă gândesc la cum mi-ai prinde mâna pe aceste străzi înguste și m-ai chema înspre tine. M-aș întoarce cu un zâmbet și m-aș cuibări în brațe în timp ce am călători agale pe străzile  Bratislavei. M-ar înfiora fiecare pas pe care îl facem în intimitatea străduțelor centrale ale orașului.

Este o seară destul de liniștită. Ne-am pierde în nuditatea nopții, care se apropie odată cu fiecare mișcare pe care o facem către cetate. Am merge, iar eu aș mânca cu poftă dintr-o nectarină.

Am urca și am vedea orașul de la înălțime…

e luminat în depărtare, însă cerul scaldă orașul cu un nud întunecat… din care gust cu nesaț.

Îmi dizolvă ființa. Se creează un contrast nebun din care gustăm.

Am zâmbi și ne-am simți spiritul proaspăt treaz. N-am vrea să închidem ochii.

Sau… am vrea?

Poate pentru a simți tumultul orașului ce se sparge în liniște…

Puls.

Puls.

Puls.

 

 

Bratislava îți dă fiorii începutului… este un oraș care mocnește a pasiune, a romantism… tocmai prin arhitectura clădirilor, intimitatea străduțelor, tihna serii pe care o simțeam. Îți dă sentimentul de libertate și e ideal să-l poți savura cu persoana ta dragă.

Ne surprindeam, pe amândoi, iubitule, aici…

Și chiar dacă ești departe… vreau să știi… că acest loc poartă amprenta noastră deja.

Este un oraș care reflectă realități umane… oraș care nu crede în iubirea eternă, sau în fantezie, ci în iubirea umană, intens trăită… ce lasă în urmă amintiri și emoții profunde. Iubirea tinerească și coaptă.

Acesta este simțul pe care ți-l dă Bratislava… atmosfera care te surprinde și-ți amintește că e cazul să iubești din plin, intens și tandru acum…

Mă plimbam pe străzile Bratislavei și eram cufundată în aceste gânduri. N-are cum orașul ăsta să nu te prindă într-o stare de reflecție sau nostalgie. Este iubirea eternă?

Fotograf: Ela Posmoșanu

adauga raspuns