Cris la Scris

Relația ideală pentru mine

Beau ceai de levănțică și citesc “The Code of an extraordinary mind” de Vishen Lakhiani, o carte pe care nu o poți lăsa prea ușor din mână, și prin care nu poți trece fără să miște ceva în tine într-un mod profund. Oferă o perspectivă diferită asupra vieții prin conștientizarea pe care o dă asupra faptului că mintea noastră este o inginerie, ce are la bază sisteme complexe de dezvoltare pe baza cărora funcționează în armonie alături de spirit.

Cartea are și o serie de provocări. Una dintre ele este despre a-ți imagina relația ideală și a încerca să descrii în detaliu această relație. Mi-am zis că accept provocarea și mi-ar plăcea să scriu și să împărtășesc despre asta.

“O relație ideală pentru mine se bazează pe autenticitate și creștere… Și eu și tu să ne dorim să creștem în timpul relației personal și spiritual… să fim mereu deschiși către a ne dezvolta pe noi și relația, să găsim soluții și să avem încredere, să arătăm înțelegere. Și eu și tu provenim poate dintr-o copilărie în care am fost răniți sau dintr-un mediu care ne-a învățat să ne închidem, însă relațiile sunt și vindecătoare,iar prin dragoste putem alina acele răni interioare în mod profund și putem crește. Cred că deschiderea și vulnerabilitatea împărtășită întărește relația și ne aduce mai aproape unul de celălalt. Nu înseamnă că trebuie să uităm de noi înșine, ci să fim noi, autentici și de acolo suntem liberi și imprevizibili, curioși și atractivi prin cine suntem.

Vreau să avem lumile noastre, care odată ce se întâlnesc zâmbesc de atâta frumusețe și complexitate, iar asta pentru că facem ceea ce ne pasionează și avem steluțe în ochi.

Îmi doresc să fiu eu și să mă pot cuibări în zile de iarnă sub cearșafuri în joacă și să moțăi, să-mi strâng vârfurile degetelor printre ale tale… iar în zilele de vară să alergăm de nebuni pe o plajă, la apus, sau să urcăm munți împreună. Îmi doresc să călătorim și să ne bucurăm de diferențele care există în lume, de diversitatea care izbucnește pur și simplu de atâta culoare, să murmurăm un “te iubesc” pe buze în timp ce soarele de apus se strecoară printre dinți, odată ce zâmbim, iar eu am părul umed.

Îmi doresc să vorbim despre ceea ce ne pasionează și împlinește, despre businessurile sau proiectele pe care vrem să le dezvoltăm și despre cum le dezvoltăm… despre visurile noastre nebune pe care numai noi 2 le-am înțelege.

Relația noastră e un spațiu sacru în care se îmbină armonios energiile sexuale, nebunesc, sălbatic și vindecător… un spațiu sacru în care ne deschidem inimile și ne permite să creștem. Un spațiu care ne oferă și siguranță și provocare la un loc… parcă aș vedea privirea ta de tigru feroce, iar eu m-aș ascunde sub un zâmbet cu o privire intensă și te-aș provoca în mers. Zâmbesc. Ne bucurăm și de lucruri mărunte… de nisipul fin de mare printre degetele de la picioare, de o aluniță care zâmbește pe corpul nostru, de natura care ne inspiră.

Iar chiar dacă aș fi ocupată, sau tu ocupat, știi tu… noi cu pasiunile noastre… ne-am bucura la un mesaj cu zâmbet pe care ni-l trimitem altuia sau o poză nebunească.

Nu trebuie să trăim 24 din 24 împreună, ci să trăim intens momentele pe care le petrecem împreună și să simțim siguranța și bucuria de a fi acolo… împreună.”

Pentru tine ce înseamnă o relație ideală?

adauga raspuns