Cris la Scris

Waha și magia. Atunci când cauți direcții, iar ele te regăsesc.

Weekendul trecut am fost la festivalul Waha, găzduit de inima naturii… Deconectată de tehnologie, m-am lăsat surprinsă de magia festivalului… și care da… Miroase a libertate, a scoarță de copac umedă și a oameni cu inimi calde. Miroase a descoperiri mistice și regăsiri interioare. Miroase a bucurii în conexiunea cu natura. Simți cum ți se revarsă în vene pulsul vieții într-un ritm alert, treaz, miraculos. Simți cum te avânți către o nouă dimensiune a percepției, adânc înrădăcinată în conștiință. Ești atât de treaz… te pierzi într-un dans în transă, cu ochii închiși, și descoperi că de fapt îți e teamă de tine… însă continui. Continui, continuu… continui. Devii mut, căci… cuvintele devin simțuri și îți îmbibă fascinant existența.

Mintea încearcă să tacă. Simțurile o iau pe dinainte, îndrăznețe… iar tu îți muști buza de jos spre dreapta, ușor, în timp ce te lași purtat pe ritmuri de muzică electronică profundă… te pierzi și te regăsești… îți îmbrățișezi ființa și te detașezi. Te accepți în solitudine în timp ce vibrezi în același timp odată cu lumea… pe același ritm… pe aceeași muzică a inimii… și din nou te pierzi… iar apoi îți îmbrățișezi regăsirea în esență. E un joc… un joc pe care l-am redescoperit la Waha. Un joc magic care trezește simțuri. Un joc al abandonului ființei în muzică, în natură, în viață, în sine. Și te înfruptezi, și muști, și simți. Te deschizi.

Oameni răspândiți și conectați. Muzică tribală și foc. Dans și mister. Umanitate și inspirație. Distanțe parcurse. Fum de țigară. Săruturi dincolo de miez de noapte. Corturi răspândite. Copii. Sunet de tribal și libertate. O femeie în vârstă care nu are vârstă. Inspiră.

Bucurie. Libertate. Mâini eliberate în dans. Picioare fericite. Zâmbet. Decor fascinant. Vibrează tot. Aude universul. Aude cerul. Simte luna ascunsă și gustă soarele cu galben de spiță.

Waha este magie și surprinde un ritm tainic al inimii. Greu să-l descrii în cuvinte. Mai ușor să-l simți, să-l guști și să închizi ochii în dans.

 

 

 

 

adauga raspuns