Cris la Scris

23

Da, luna asta am împlinit 23 de ani. Și am să vorbesc despre mine așa cum rar o fac.

Este momentul în care-mi iau o ceașcă cu ceai și reflectez…

Unghii roșii pe tastatură, privire reflectivă, muzică de fundal, în timp ce fire jucăușe de lumină se strecoară pe sub perdea surprinzându-mi chipul.

Viața noastră este o poveste continuă… aparent fără încheiere. Secvențe din viață se încheie însă. Este o poveste atipică, neobișnuită, nonconformistă. Fără cai zburători sau zâne. O poveste în care personajele acționează cu temeri și își conduc destinele uneori din umbra fricilor personale, iar alteori din eroismul regăsirii de sine. Este o poveste cu un fir narativ liber, un fir narativ care pare să nu aibă încheiere. Avem însă libertatea de a crea, de a face design pe alocuri în povestea noastră și de a o interpreta în diferite moduri, care fie ne pot îndepărta de noi înșine, fie ne pot adânci în frumusețea umană interioară și pasiunea creației.

Am împlinit 23 de ani și am pășit, recunosc, în această vârstă, cu teamă. Povestea mea conține umbre, temeri, angoase și regăsiri, pasiuni, extaz. Este o îmbinare extrem de ciudată, pe care eu o recunosc. Sunt un cumul de contradicții, bătălii, dar și inspirație, iubire.

Am împlinit 23 de ani în care am întâlnit nesiguranța laolaltă cu libertatea. 23 de ani în care am căutat confortul emoțional, dar m-a dezvelit pasiunea și am luptat. 23 de ani în care eșecurile devin izvoare de înțelegere profundă a umanității și inspirație. 23 de ani de începuturi, ce se modelează în spirala inifinită a vieții, în timp, într-o poveste fără întreruperi.

23 de ani în care am avut momente în care am dat înapoi, dar de ce-ul m-a trezit.

23 de ani în care am descoperit cât pot fi de minunată și că, într-adevăr, prin pasiune și autenticitate inspir și transform vieți.

23 de ani în care călătoriile interioare sunt tot mai intense și pline de sens.

23 de ani în care am învățat că și a renunța face parte din poveste.

23 de ani și mă deschid treptat să îmbrățișez viața mai cu plin.

Sunt recunoscătoare pentru cei 23 de ani și-i apreciez cu toată nebunia și rebeliunea lor.

Vă mulțumesc!

adauga raspuns