Cris la Scris

Dragei mele echipe, Boompacters,

(Dă click pe melodie înainte de a începe să citești)

Boompacters este despre povestea unor oameni curajoși, care anul acesta și-au depășit limitele, s-au dezvoltat și au fost “Against da’ odds!”, așa cum ne place nouă să ne prezentăm. Boompacters este despre a pune AIESEC Pitești pe harta AIESEC în România și Europa. Boompacters este despre impact, despre echipă, despre bucuria de a lucra împreună, despre oameni cu spirit rebel. Boompacters este despre a fi liber și a descoperi ceea ce ne motivează și ne mișcă din interior să acționăm. Boompacters este mai mult decât o viziune și o echipă. Boompacters este o trăire…  Știu că pe toți v-a mișcat experiența asta. Toate provocările, toată nebunia, toată exprimarea personală, tot impactul adus, timpul petrecut împreună, ședințele, oamenii din echipă, toate acestea ne amprentează… și ne vom aminti cu drag, ascultând melodiile noastre reprezentative(sunt postate aici)… Pentru că Boompacters a fost o poveste frumoasă ce o vom mai repeta pe buze, cu zâmbet larg.

Boompacters este despre provocări și emoții, este despre visare, sens, implementare.

Nu am fost perfecți, știm cu toții, că întotdeauna se poate mai mult, însă ce am lăsat în urma noastră au fost experiențele cu impact și clipe trăite din plin împreună, ce ne rămân amprentate.

Mulțumesc tuturor celor care au făcut parte din echipa Boompacters! Fiecare dintre voi îmi este drag și a adus valoare unică în cadrul echipei!

 

Cu ocazia asta, oficial, las “pălăria” de vicepreședinte jos și … I check out!

 

 

adauga raspuns