Cris la Scris

Exprimarea este darul tău către umanitate

Am învățat că exprimarea este de fapt darul meu către umanitate și câteodată…

Îmi este teamă. Da, îmi este teamă câteodată să mă exprim. Al naibii de teamă! Și oare de ce? Pentru că aleg să o fac cu autenticitate, iar autenticitatea înseamnă și vulnerabilitate. Dar când mă exprim, o fac cu inima, mintea deschise și să mă dăruiesc creației.

Mi-am dat seama cât de mult contează să te exprimi, să inspiri, să schimbi chiar și o stare de moment a cuiva. Mesajul tău poate ajunge la persoana potrivită, în momentul potrivit, și… poate aduce magie în viața cuiva… oricât de simplu ți s-ar părea mesajul tău sau insignifiant.

Deseori îmi neglijam capacitatea de a impacta viețile oamenilor prin scris sau prin propriile-mi creații, idei, până să observ că impactul, oricât de mic ar fi, există și îi inspiră pe ceilalți.

Am observat că odată ce ne exprimăm mesajul către lume ne simțim mai vii ca niciodată, iar personalitatea noastră este animată în mod interesant.

Așa că tu, exprimă-te! Dă-ți voie să-ți faci mesajul auzit! Eliberează-ți simțurile și inspiră prin creația ta și prin cine ești în mod autentic și fă-o consistent, ca mesajul tău să ajungă la persoana potrivită, care are chiar nevoie de mesajul tău! Lasă teama de judecată atât proprie, cât și a celorlalți deoparte, și exprimă-te!

Nu este o bucurie mai mare decât să știi că însuflețirea creației tale trezește la viață simțuri adormite și schimbă de la clipe mărunte până la vieți.

Ai un mesaj? Exprimă-l acum! Exprimarea ta, în orice formă este aceasta, de la muzică până la scris sau orice altceva, este darul tău către umanitate.

 

 

adauga raspuns