Cris la Scris

Cris la Scris din curiozitate

Cris la Scris este despre perspectiva unui om, a unei femei, care are un simț ascuțit al căutării de semnificație în existența personală și cu siguranță, umană.

Cred că fiecare om are curiozitățile sale despre viață, începând cu cele de natură matematică, inginerească, practică, artistică, până la simțuri și minte umană în sine.

Nu știu dacă aceste curiozități sunt native neapărat, însă eu de când aveam primele amintiri, eram fascinată de oameni, conexiunea cu ei, simțuri interioare, semnificația vieții și de creație în sine… Cele mai multe întrebări de copilă erau strâns legate de asta… Și, mai ales, aveam o credință înrădăcinată în ființa mea: Cred în semnificația vieții.

Această credință m-a ghidat în toate experiențele și provocările, spre care m-am lăsat îndrumată.

Cu timpul, observ că percep lumea din prisma acestei credințe și a curiozităților personale. M-a format, m-a educat, și astfel, mi-am dezvoltat simțul ascuțit al căutării și identificării de semnificație. Este integrat în mine și este darul meu, pe care am ales să-l împărtășesc, prin scris.

Eu sunt Cris. Dau voce lucrurilor despre care se evită o conversație sau despre care obișnuiam să-mi fie teamă să vorbesc și despre care noi vorbim puțin. Scriu despre frumusețea și urâtul semnificative în cotidian și design-ul unui stil de viață în care descoperi cu recunoștință sens cu resursele pe care le ai deja. A

Acum spune-mi despre tine.

Care sunt curiozitățile tale? Ce simțuri ți-ai dezvoltat? Le urmezi? Te lași ghidat de ele în deciziile cotidiene?

adauga raspuns